Hittegods

Som følge af Regeringens anbefalinger i forhold til at undgå spredning af coronavirus er Busselskabets hittegodskontor indtil videre lukket for personlige henvendelser og således for afhentning af hittegods frem til den 10 maj 2020.

Telefonen er fortsat åben fra kl. 9.00 til 15.00, og hvis du har glemt ting af værdi i bussen, er du velkommen til at ringe på tlf. 7240 9909 for at høre, om de er blevet fundet.

Du skal dog være opmærksom på, at medarbejderne på hittegodskontoret og i Administrationen arbejder hjemmefra langt de fleste dage. Derfor sorteres hittegods i øjeblikket ikke regelmæssigt, og det er således ikke sikkert, at vi ved, om vi har modtaget dine ting.

Vi passer selvfølgelig godt på dine ting, mens vi opbevarer dem!

Hittegods af værdi er: personlige papirer, punge, nøgler, kontante penge, ure, smykker, tasker (af værdi eller som indeholder ting af værdi), telefoner, computere, bankkort, kørekort, buskort og lignende.

Særlige lukkedage
Udover weekender og helligdage er Hittegodskontorets telefon lukket:

  • 1. maj
  • Grundlovsdag (5. juni)
  • Fredag efter Kristihimmelfartsdag

 

Finder du en ting, som nogen har glemt i en gul bybus i Aarhus, så aflever den til chaufføren.

Chaufføren må ikke udlevere hittegods, men sørger for, at det bliver samlet i Busselskabets Administrationen på Jegstrupvej 5 i Hasselager.