Job hos os

Vil du være buschauffør?

Kan du lide at have et meningsfyldt job, hvor hjælpsomhed og god service er en selvfølge, og hvor du med din egen personlige indsats kan gøre en forskel? Så er jobbet som buschauffør måske noget for dig!

Busselskabet ansætter med jævne mellemrum nye chauffører, og vi hører altid gerne fra interesserede ansøgere!  På grund af den kommende letbane i Aarhus ansætter vi dog pt. færre buschauffører end vanligt.

På nuværende tidspunkt ansætter Busselskabet kun chauffører, som allerede har kørekort til bus og EU-kvalifikationsbevis, og vi udsteder ikke arbejdsgivererklæringer.

Ansættelsesproces
Processen for ansættelse som chauffør i Busselskabet er flg.:

  1. Når vi har modtaget din ansøgning læses og vurderes den i vores personaleafdeling.
  2. Hvis vi vurderer, at du er egnet til jobbet, inviteres du til et informationsmøde, hvor vi fortæller dig en masse om jobbet som chauffør i Busselskabet. Desuden skal du løse to opgaver omkring chaufførjobbet og god kundeservice.
  3. Hvis vi fortsat vurderer, at du er egnet til jobbet, inviteres du til en personlig samtale,  hvor du kan fortælle om dig selv, og hvorfor du søger job som chauffør i Busselskabet. I forbindelse med samtalen skal du ud og køre bus med en vejleder.
  4. Efter samtalen vurderer vi, om vi ønsker at tilbyde sig ansættelse som buschauffør.

Ansøgning
Hvis du ønsker at søge job som buschauffør i Busselskabet, skal du udfylde et elektronisk ansøgningsskema via linket herunder. Hvis du har problemer eller spørgsmål til skemaet, kan du kontakte os på tlf. 7240 9900.

SØG JOBBET

 


Læs mere om chaufførjobbet

Læs mere om chaufførjobbet og om Busselskabet Aarhus Sporveje i vores brochure, som kan downloades HER

Information om lønforhold mv. for buschauffører i Busselskabet kan ses HER

Andre stillinger

Alle ledige stillinger i Busselskabet annonceres på vores hjemmeside og i relevante eksterne medier, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.